Background Image

Met ons kunt u bouwen

Verkoper binnendienst deur en interieur


28 - 40 uur

Van de Pol Bouwen & Wonen is per direct op zoek naar versterking. Wordt jij onze enthousiaste verkoper binnendienst voor onze vestiging in Kootwijkerbroek? Hebben binnen- en buitendeuren, hang en sluitwerk jou interesse? Als verkoper deur en interieur ben je de expert op jouw gebied en zorg je ervoor dat onze klanten vakkundig geholpen worden. Je gaat op zoek naar de behoefte van de klant en helpt deze door een goed advies te geven. Je vervult daarnaast een ondersteunende rol voor de verkoop buitendienst.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan klanten die onze showroom bezoeken en telefonische bestellingen.
  • Daarbij weet je hoe je in kunt spelen op de behoeften van de klant.
  • Je bent verantwoordelijk voor uitwerken en opvolgen van offerteaanvragen van klanten.
  • Daar waar onze klanten service nodig hebben ben jij de aangewezen persoon om dit aan te pakken en op te lossen.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • MBO werk en denkniveau.
  • Verkoopervaring met onze producten zoals binnen-buitendeuren, vloeren, schuifwanden, hang en sluitwerk is een pré.
  • Ervaring met verwerking van orders en offertes in een ERP omgeving
  • Je bent secuur, accuraat en komt je afspraken na
  • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden en je bent stressbestendig

MET ONS KUN JE BOUWEN!

Met vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort, zo’n 90 medewerkers en ruim 50 jaar ervaring is van de Pol Bouwen en Wonen uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hout en bouwmaterialen in Midden-Nederland. Van de Pol Bouwen en Wonen ademt de warmte van een familiebedrijf; onze werknemers letten niet op de klok maar op elkaar. Als team helpen we elkaar waar nodig, van directiekamer tot magazijn. Dus soms spring je even bij en stropen we allemaal de mouwen op. Bij van de Pol Bouwen en Wonen doen we het samen en is iedereen even belangrijk!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Een afwisselende, zelfstandige baan met een goed salaris waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt in een informeel team dat veel waarde hecht aan onderlinge samenwerking. Van de Pol Bouwen en Wonen heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

INTERESSE?

Wil jij ook samen met ons bouwen? Stuur je sollicitatie met CV dan naar: Van de Pol bouwen & wonen t.a.v. Onno Prins Postbus 348, 3770 AH Barneveld of mail naar: o.prins@vandepol.info