Background Image

Met ons kunt u bouwen

Van de Pol Amersfoort zoekt

Verkoper binnendienst Bouwmaterialen


 Word jij onze enthousiaste ervaren verkoper bouwmaterialen voor onze vestiging in Amersfoort? Als bouwmaterialenspecialist ben je het aanspreekpunt bij afspraken
met opdrachtgevers, aannemers en architecten. Je adviseert particuliere klanten, opdrachtgevers, bouwbedrijven en architecten op het gebied van algemene en ruwe
bouwmaterialen en voorziet de klant van de juiste informatie. Je draagt zorg voor het gehele ordertraject van het maken van de offerte tot en met de aftersales, waaronder ook het tekenen en calculeren. Naast de verkoop van onze producten houd jij je ook bezig met de inkoop hiervan.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Verantwoordelijk voor de verkoop aan klanten die ons Bouw Inspiratie Centrum bezoeken.
 • Daarbij weet je hoe je in kunt spelen op de behoeften van de klant en weet je hier op een actieve wijze naar te handelen.
 • Je bent een belangrijke spil in het logistieke proces, wat inhoudt dat je zorgt dat de klant de juiste producten, op de afgesproken tijd en locatie ontvangt.
 • Indien de klant problemen ondervindt, ben jij de aangewezen persoon om deze op te lossen.
 • Je bent verantwoordelijk voor uitwerken en opvolgen van offerteaanvragen van klanten of krijgt opdracht van een vertegenwoordiger om een offerte op te stellen

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • MBO werk- en denkniveau. (in bezit van relevante vak en brancheopleidingen)
 • Verkoopervaring met producten zoals stenen, dakpannen en isolatie is een pré
 • Woonachtig in Amersfoort of omgeving.
 • Ervaring met verwerking van orders en offertes in een ERP omgeving.
 • Je bent secuur en accuraat, komt afspraken na.
 • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden en je bent stressbestendig.

MET ONS KUN JE BOUWEN

Met vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort, zo’n 95 medewerkers en ruim 50 jaar ervaring is Van de Pol uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hout- en bouwmaterialen in Midden-Nederland.

Van de Pol ademt de warmte van een familiebedrijf; onze werknemers letten niet op de klok, maar op elkaar. Als team helpen we elkaar waar nodig, van directiekamer tot magazijn. Dus soms spring je even bij en stropen we allemaal de mouwen op. Bij Van de Pol doen we het samen en is iedereen even belangrijk!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Een afwisselende, zelfstandige baan met een goed salaris waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt in een informeel team dat veel waarde hecht aan onderlinge samenwerking. Van de Pol heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

 

Direct solliciteren
Vestiging
Van de Pol Amersfoort
Aantal uur
40

Direct solliciteren

Vul hiernaast je gegevens in en upload je CV en motivatie om direct te solliciteren. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.