Background Image

Met ons kunt u bouwen

Van de Pol Kootwijkerbroek zoekt

Verkoopadviseur hout en plaatmateriaal


Verkoper binnendienst hout en plaatmateriaal

Van de Pol Bouwen & Wonen is per direct op zoek naar versterking. Wordt jij onze enthousiaste verkoper binnendienst voor onze vestiging in Kootwijkerbroek? Als verkoper hout en plaatmateriaal ben je de expert op jouw gebied en zorg je ervoor dat onze klanten vakkundig geholpen worden. Je gaat op zoek naar de behoefte van de klant en helpt deze door een goed advies te geven. Je vervult daarnaast een ondersteunende rol voor de verkoop buitendienst.

Taken en verantwoordelijkheden

Verantwoordelijk voor de verkoop van hout en plaatmateriaal aan onze klanten. Daarbij weet je hoe je in kunt spelen op de behoeften van de klant en weet je hier op een actieve wijze naar te handelen.
Je bent een belangrijke spil in het logistieke proces, wat inhoudt dat je zorgt dat de
klant de juiste producten, op de afgesproken tijd en locatie ontvangt.
Je bent verantwoordelijk voor uitwerken en opvolgen van offerteaanvragen.

Wat verwachten we van jou?

MBO werk – en denkniveau
Verkoopervaring met hout en plaatmateriaal is een pré
Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling
Ervaring met verwerking van orders en offertes in een ERP omgeving
Je bent secuur, accuraat en komt je afspraken na
Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden en je bent stressbestendig

Met ons kun je bouwen!

Met vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort, zo’n 90 medewerkers en ruim 50 jaar ervaring is van de Pol Bouwen en Wonen uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hout en bouwmaterialen in Midden-Nederland. Van de Pol Bouwen en Wonen ademt de warmte van een familiebedrijf; onze werknemers letten niet op de klok maar op elkaar. Als team helpen we elkaar waar nodig, van directiekamer tot magazijn. Dus soms spring je even bij en stropen we allemaal de mouwen op. Bij van de Pol Bouwen en Wonen doen we het samen en is iedereen even belangrijk!

Wat kan je van ons verwachten?

Een afwisselende, zelfstandige baan met een goed salaris waarin je jezelf kunt ontplooien. Je werkt in een informeel team dat veel waarde hecht aan de onderlinge samenwerking. Van de Pol heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

Interesse?

Wil jij ook samen met ons bouwen? Stuur je sollicitatie met CV dan naar: van de Pol Bouwen en Wonen, t.a.v. Onno Prins email o.prins@vandepol.info

 

Direct solliciteren
Vestiging
Van de Pol Kootwijkerbroek
Aantal uur
Fulltime

Direct solliciteren

Vul hiernaast je gegevens in en upload je CV en motivatie om direct te solliciteren. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.