Project verkoper (deuren / dakramen / prefab houtbouw)

Van de Pol Kootwijkerbroek zoekt

Project verkoper (deuren / dakramen / prefab houtbouw)


Van de Pol Bouwen & Wonen B.V. is voor haar vestiging in Kootwijkerbroek per direct op zoek naar versterking. Word jij onze enthousiaste ervaren project verkoper voor onze vestiging in Kootwijkerbroek.

 

 Als project verkoper ben je de expert op jouw gebied en zorg je ervoor dat onze klanten vakkundig geholpen worden. Je gaat op zoek naar de behoefte van de klant en helpt deze verder door een goed advies te geven over het assortiment en de toepassing.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Verantwoordelijk voor de verkoop en begeleiding van projecten op het gebied van deuren, dakramen en prefab houtbouw. Daarbij weet je hoe je in kunt spelen op de behoeften van de klant en weet je hier op een actieve wijze naar te handelen.
  • Je bent een belangrijke spil in het logistieke proces, wat inhoudt dat je zorgt dat de klant de juiste producten, op de afgesproken tijd en locatie ontvangt.
  • Indien de klant problemen ondervindt, ben jij de aangewezen persoon om deze op te lossen.
  • Je bent verantwoordelijk voor uitwerken en opvolgen van offerte‑aanvragen van klanten of krijgt opdracht van een vertegenwoordiger om een offerte op te stellen.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • Commerciële of bouwkundige opleiding op MBO-4 niveau
  • Minimaal 2 jaar verkoopervaring in vergelijkbare verkoopfunctie.
  • Ervaring met verwerking van orders en offertes in een ERP omgeving.
  • Je bent secuur en accuraat, komt afspraken na.
  • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden en je bent stressbestendig.   

MET ONS KUN JE BOUWEN

Met vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort, zo’n 95 medewerkers en ruim 50 jaar ervaring is Van de Pol uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hout- en bouwmaterialen in Midden-Nederland.

Van de Pol ademt de warmte van een familiebedrijf; onze werknemers letten niet op de klok, maar op elkaar. Als team helpen we elkaar waar nodig, van directiekamer tot magazijn. Dus soms spring je even bij en stropen we allemaal de mouwen op. Bij Van de Pol doen we het samen en is iedereen even belangrijk!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Een afwisselende, zelfstandige baan met een goed salaris waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt in een informeel team dat veel waarde hecht aan onderlinge samenwerking. Van de Pol heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

Direct solliciteren

Vestiging

Van de Pol Kootwijkerbroek

Aantal uur

40 Direct solliciteren

Direct solliciteren

Vul hiernaast je gegevens in en upload je CV en motivatie om direct te solliciteren. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Volledige naam is een verplicht veld
Je woonplaats is een verplicht veld
Hoe kunnen wij je bereiken?
Hoe kunnen wij je bereiken?
.jpg, .png, .pdf, .doc en .docx zijn toegestaan. Meerdere bestanden toegestaan.
Upload een CV en motivatie.