Background Image

Met ons kunt u bouwen

Van de Pol Kootwijkerbroek zoekt

medewerker crediteuren administratie


Ben jij een kei in financieel administratief werk, ben je zeer nauwkeurig, heb jij een hands-on mentaliteit, dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van ons team in Kootwijkerbroek zijn wij op zoek naar een medewerker crediteuren administratie (16 uur)

Samen met je collega’s  ben je verantwoordelijk voor de verwerking van inkoopfacturen zodat de juiste mutaties tijdig en volledig worden vastgelegd en betaald. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kas telling en bankboekingen.

Wat verwachten we van jou?

  • Een passende opleiding op MBO of aantoonbare ervaring op gelijkwaardig niveau;
  • Affiniteit met automatisering. Je bent niet “bang” voor computers en je bent in staat om diverse programma’s je snel eigen te maken;
  • Een enthousiaste teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken;
  • Nauwkeurig;
  • Je bent 16 uur per week beschikbaar.

Met ons kun je bouwen!

Met vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort, zo’n 90 medewerkers en ruim 50 jaar ervaring is van de Pol Bouwen en Wonen uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hout en bouwmaterialen in Midden-Nederland. Van de Pol Bouwen en Wonen ademt de warmte van een familiebedrijf; onze werknemers letten niet op de klok maar op elkaar. Als team helpen we elkaar waar nodig, van directiekamer tot magazijn. Dus soms spring je even bij en stropen we allemaal de mouwen op. Bij van de Pol Bouwen en Wonen doen we het samen en is iedereen even belangrijk!

 

Wat kan je van ons verwachten?

Een afwisselende, zelfstandige baan met een goed salaris waarin je jezelf kunt ontplooien. Je werkt in een informeel team dat veel waarde hecht aan de onderlinge samenwerking. Van de Pol heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

 

Interesse?

Wil jij ook samen met ons bouwen? Stuur je sollicitatie met CV dan naar: van de Pol Bouwen en Wonen, t.a.v. Onno Prins email o.prins@vandepol.info

Direct solliciteren
Vestiging
Van de Pol Kootwijkerbroek
Aantal uur
16

Direct solliciteren

Vul hiernaast je gegevens in en upload je CV en motivatie om direct te solliciteren. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.