Background Image

Met ons kunt u bouwen

Van de Pol Amersfoort zoekt

Leerling BBL Commercieel en logistiek medewerker Amersfoort


Stageplaats voor logistiek medewerker bouwmaterialen met kans op vaste aanstelling.

Aantal dagen per week in overleg
Vergoeding in overleg
Leerweg: Leerbaan (bbl)

Wat ga je doen?

Samen met een gedreven groep van circa 12 medewerkers hou je de zaak draaiende. Je gaat inkomende goederen - bouwgerelateerd - uitzoeken en opruimen. Na een kleine periode krijg je meer verstand van de materialen en kun je ook de klanten te woord staan. Doordat je met een kleine groep werkt vang je elkaar op en ondersteun je elkaar. Teamverband is het sleutelwoord daarin. Je werktijden zijn van 07:00 uur tot 17:30 uur.

Over welke vaardigheden beschik jij?

Wij vragen de juiste instelling zoals: SAMEN de schouders er onder! Je bent vriendelijk, klantgericht, spreekt goed Nederlands en woont in de omgeving van Amersfoort. Inzicht in logistiek is fijn, maar dat leer je gaandeweg. 

Wat bieden wij als leerbedrijf?

Van de Pol Bouwen en Wonen bestaat uit 2 vestigingen, Kootwijkerbroek en Amersfoort. Er heerst bij van de Pol al jarenlang een hechte sfeer waar circa 100 mensen van 16 tot 60 jaar met elkaar samenwerken en met zijn allen de schouders eronderzetten. Binnen het bedrijf zijn voldoende doorstroommogelijkheden. Er wordt jaarlijks een bouwvakborrel, kerstborrel en een personeelsuitje georganiseerd. 

 

Voor meer informatie ga naar stagemarkt

 

Contactpersoon:
Onno Prins 
+31342441010
o.prins@vandepol.info

Direct solliciteren
Vestiging
Van de Pol Amersfoort
Aantal uur
In overleg

Direct solliciteren

Stageplaats logistiek medewerker