Keukenmonteur

Van de Pol Kootwijkerbroek zoekt

Keukenmonteur


Van de Pol Bouwen & Wonen is per direct op zoek naar versterking. Wordt jij onze enthousiaste keukenmonteur voor onze vestiging in Kootwijkerbroek? Als keukenmonteur ben je de expert op jouw gebied en zorg je ervoor dat de droomkeuken van onze klanten vakkundig geplaatst wordt.  

Taken en verantwoordelijkheden

In de functie van keukenmonteur ben je verantwoordelijk voor het aansluiten en monteren van keukens bij de klant op locatie. Hiervoor ga je met een goed ingerichte service bus op pad om de klus op locatie te klaren. Door jouw ervaring en kennis lever je kwaliteit af en zorg je ervoor dat de klant tevreden is met het eindresultaat. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren keukenmonteur, die past in deze rol.

Wat verwachten we van jou?

Enkele jaren werkervaring als keukenmonteur

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling

Je werkt secuur, accuraat en komt je afspraken na

Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden en je bent klantgericht

In bezit van rijbewijs B

Beschikbaar voor 40 uur per week

Met ons kun je bouwen!

Met vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort, zo’n 95 medewerkers en ruim 50 jaar ervaring is van de Pol Bouwen en Wonen uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hout en bouwmaterialen in Midden-Nederland. Van de Pol Bouwen en Wonen ademt de warmte van een familiebedrijf; onze werknemers letten niet op de klok maar op elkaar. Als team helpen we elkaar waar nodig, van directiekamer tot magazijn. Dus soms spring je even bij en stropen we allemaal de mouwen op. Bij van de Pol Bouwen en Wonen doen we het samen en is iedereen even belangrijk!

Wat kan je van ons verwachten?

Een afwisselende, zelfstandige baan met een goed salaris waarin je jezelf kunt ontplooien. Je werkt in een informeel team dat veel waarde hecht aan de onderlinge samenwerking. Van de Pol heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

 Interesse?

Wil jij ook samen met ons bouwen? Stuur je sollicitatie met CV dan naar: van de Pol Bouwen en Wonen, t.a.v. Onno Prins email o.prins@vandepol.info

Direct solliciteren

Vestiging

Van de Pol Kootwijkerbroek

Aantal uur

40 Direct solliciteren

Direct solliciteren

Vul hiernaast je gegevens in en upload je CV en motivatie om direct te solliciteren. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Volledige naam is een verplicht veld
Je woonplaats is een verplicht veld
Hoe kunnen wij je bereiken?
Hoe kunnen wij je bereiken?
.jpg, .png, .pdf, .doc en .docx zijn toegestaan. Meerdere bestanden toegestaan.
Upload een CV en motivatie.