Background Image

Met ons kunt u bouwen

Van de Pol Kootwijkerbroek zoekt

Junior verkoopadviseur sanitair


Van de Pol Bouwen en Wonen B.V. is voor haar vestiging in Kootwijkerbroek per direct op zoek naar versterking. Het liefst begroeten we snel een jong enthousiast commercieel talent die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van verkoop van sanitaire producten en tegels.

Bij Van de Pol Bouwen en Wonen kun je terecht voor een breed assortiment tegels en sanitaire producten. Van de Pol onderscheidt zich door een innovatieve manier van ondernemen, haar klant centraal te stellen en deze op maat te bedienen.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons assortiment tegels, sanitair en aanverwante artikelen.
  • Je bent klantvriendelijk, flexibel, collegiaal, creatief en gedreven.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

  • Je hebt goede contactuele-, sociale- en communicatieve vaardigheden en accuratesse.
  • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit.
  • Affiniteit met automatisering. Je bent niet “bang” voor computers en je bent in staat om diverse programma’s je snel eigen te maken
  • Geen ervaring? Geen probleem het is een junior functie dus kneepjes van het vak leer je bij ons!

MET ONS KUN JE BOUWEN

Met vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort, zo’n 90 medewerkers en ruim 50 jaar ervaring is Van de Pol uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hout- en bouwmaterialen in Midden Nederland. Van de Pol ademt de warmte van een familiebedrijf; onze werknemers letten niet op de klok, maar op elkaar. Als team helpen we elkaar waar nodig, van directiekamer tot magazijn. Dus soms spring je even bij en stropen we allemaal de mouwen op. Bij Van de Pol doen we het samen en is iedereen even belangrijk!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Een afwisselende, zelfstandige baan met een goed salaris waarin je jezelf kunt ontplooien. Je werkt in een informeel team dat veel waarde hecht aan onderlinge samenwerking. Van de Pol heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

Soort dienstverband: Fulltime

 

Direct solliciteren
Vestiging
Van de Pol Kootwijkerbroek
Aantal uur
40

Direct solliciteren

Vul hiernaast je gegevens in en upload je CV en motivatie om direct te solliciteren. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.