Junior Project verkoper (deuren / dakramen / prefab houtbouw)

Van de Pol Kootwijkerbroek zoekt

Junior Project verkoper (deuren / dakramen / prefab houtbouw)


Van de Pol Bouwen & Wonen B.V. is voor haar vestiging in Kootwijkerbroek per direct op zoek naar versterking. Het liefst begroeten we snel een jong enthousiast commercieel talent die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van project verkoop

Als junior project verkoper werk je samen met een ervaren verkoper zorg je ervoor dat onze klanten vakkundig geholpen worden. Je gaat samen op zoek naar de behoefte van de klant en helpt deze verder door een goed advies te geven over het assortiment en de toepassing.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Verantwoordelijk voor de verkoop en begeleiding van projecten op het gebied van deuren, dakramen en prefab houtbouw. Daarbij leer je hoe je in kunt spelen op de behoeften van de klant en weet je hier op een actieve wijze naar te handelen.
  • Je bent klantvriendelijk, flexibel, collegiaal, creatief en gedreven.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • Je hebt goede contactuele-, sociale- en communicatieve vaardigheden en accuratesse.
  • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit.
  • Affiniteit met automatisering. Je bent niet “bang” voor computers en je bent in staat om diverse programma’s je snel eigen te maken
  • Geen ervaring? Geen probleem het is een junior functie dus kneepjes van het vak leer je bij ons!

MET ONS KUN JE BOUWEN

Met vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort, zo’n 95 medewerkers en ruim 50 jaar ervaring is Van de Pol uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hout- en bouwmaterialen in Midden-Nederland.

Van de Pol ademt de warmte van een familiebedrijf; onze werknemers letten niet op de klok, maar op elkaar. Als team helpen we elkaar waar nodig, van directiekamer tot magazijn. Dus soms spring je even bij en stropen we allemaal de mouwen op. Bij Van de Pol doen we het samen en is iedereen even belangrijk!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Een afwisselende, zelfstandige baan met een goed salaris waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt in een informeel team dat veel waarde hecht aan onderlinge samenwerking. Van de Pol heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

Direct solliciteren

Vestiging

Van de Pol Kootwijkerbroek

Aantal uur

40 Direct solliciteren

Direct solliciteren

Vul hiernaast je gegevens in en upload je CV en motivatie om direct te solliciteren. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Volledige naam is een verplicht veld
Je woonplaats is een verplicht veld
Hoe kunnen wij je bereiken?
Hoe kunnen wij je bereiken?
.jpg, .png, .pdf, .doc en .docx zijn toegestaan. Meerdere bestanden toegestaan.
Upload een CV en motivatie.