BBL Logistiek / Commercieel

Van de Pol Amersfoort zoekt

BBL Logistiek / Commercieel


Scheur je liever de hele dag rondjes of maak graag een praatje?

Dan heb je geluk, want wij hebben 2 BBL leerplekken over in Amersfoort of Kootwijkerbroek. Je mag nog kiezen ook!

Wat je gaat doen

Scheur je liever de hele dag rondjes?

Naast het stoer kijken vanaf je mooie Linde-heftruck of Hubtex-zijlader-heftruck zet je orders van bouwmaterialen klaar die door onze eigen auto's naar de bouw gebracht worden. Je hoeft nog geen Max Verstappen te zijn, het rijden met een heftruck leer je gaandeweg. We houden er hier van om met zijn allen de schouders er onder te zetten maar met natuurlijk de bijbehorende geintjes. Er zijn hier verschillende collega's begonnen als BBL-er die hier zijn 'blijven hangen', zo gezellig schijnen ze het te vinden. 

Maak je graag een praatje?

Naast het kletsen over hoe wild je weekend was, ga je inkomende goederen - bouwgerelateerd - uitzoeken en opruimen. Na een kleine periode krijg je meer verstand van de materialen en kun je ook de klanten te woord staan en horen hoe hun weekend was. Na de weekend verhalen ga je op zoek naar de behoefte van de klant en helpt deze verder door een goed advies te geven over ons assortiment en de toepassing ervan. Doordat je met een kleine groep werkt vang je elkaar op en ondersteun je elkaar. Teamverband is het sleutelwoord daarin, met uiteraard ook de bijbehorende geintjes.

Wat moet je kunnen

Wij vragen de juiste instelling zoals: SAMEN de schouders er onder! Je bent vriendelijk, klantgericht, spreekt goed Nederlands en woont in de omgeving van Amersfoort of Kootwijkerbroek. Inzicht in logistiek en techniek is fijn, maar dat leer je vanzelf. 

Wie zijn wij

Van de Pol Bouwen en Wonen bestaat uit 2 vestigingen, Kootwijkerbroek en Amersfoort. Er heerst bij van de Pol al jarenlang een hechte sfeer waar circa 100 mensen van 16 tot 60 jaar met elkaar samenwerken en met zijn allen de schouders eronderzetten. Binnen het bedrijf zijn voldoende doorstroommogelijkheden. Er wordt jaarlijks een bouwvakborrel, kerstborrel en een personeelsuitje georganiseerd. 

We leiden je graag eens rond in 1 van onze mooie vestigingen

Neem contact op met Onno Prins via +31342441010 of stuur een mailtje naar o.prins@vandepol.info met wie je bent en wat je graag wil doen, en wie weet bouw jij ook samen met ons aan de toekomst.

Direct solliciteren

Vestiging

Van de Pol Amersfoort

Aantal uur

In overleg Direct solliciteren

Direct solliciteren

BBL plaats logistiek/commercieel medewerker

Volledige naam is een verplicht veld
Je woonplaats is een verplicht veld
Hoe kunnen wij je bereiken?
Hoe kunnen wij je bereiken?
.jpg, .png, .pdf, .doc en .docx zijn toegestaan. Meerdere bestanden toegestaan.
Upload een CV en motivatie.