VELUX cashback actie

VELUX cashback actie


Profiteer vanaf 1 maart tot en met 30 april 2023 van een cashback bij aankoop van handbediende verduisterende rolgordijnen (DKL), handbediende buitenzonweringen (MHL) of insectenhorren (ZIL)*.

 

Hoe kun je profiteren van de cashback:

  1. Koop de deelnemende VELUX producten aan vanaf 1 maart tot en met 30 april 2023.
  2. Klik na aankoop op de knop hieronder, "Cashback aanvragen", om jouw cashback aan te vragen. Dit kan tot uiterlijk 15 mei 2023.
  3. Vul alle benodigde informatie in (contactgegevens, IBAN-nummer, etc.) en upload een kopie van de aankoopfactuur of kassabon met duidelijke vermelding van de VELUX productreferentie**.
  4. Aanbieding is alleen geldig bij aankoop van VELUX DKL rolgordijnen, MHL buitenzonweringen en ZIL insectenhorren aangekocht via een erkende VELUX dealer of aannemer in Nederland.
  5. Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere acties op dezelfde producten, noch inruilbaar voor geld in winkels.
  6. Je ontvangt jouw cashback binnen 8 weken.

 

 

* Het aanbod geldt voor maximaal 15 producten met een limiet van 5 producten van hetzelfde producttype per huishouden. De maximum cashback is dus €250.
**Aanvragen voorzien van een factuur of kassabon met een onvolledige VELUX productreferentie worden afgekeurd. Het is van belang dat de gehele productcode is vermeld op het aankoopbewijs (bijv. DKL SK06 1025, MHL PK08 5060, etc.).

Nieuwsoverzicht

Bouw Coach nr.2 - Gevel en buitenbouw

De bakens worden verzet In de huidige tijd is de gebouwschil misschien wel het belangrijkste onderdeel van een gebouw. Niet alleen moeten dak en gevel aan steeds hogere esthetische eisen voldoen, meer dan ooit moeten ze kou en warmte zowel binnen als buiten houden, afhankelijk van de weersomstandigheden of het...

Bekijk

Efficiënter werken met vernieuwde Velux dakramen

Doe het goed, verdubbel het daglicht Maak de juiste keuze met de VELUX 2in1 Wil je inspelen op de groeiende vraag naar daglicht? Maak kennis met de VELUX 2in1 – de nieuwe standaard voor dakramen. Gemaakt voor kamers vanaf 10m2, zorgen ze eenvoudig voor de juiste hoeveelheid daglicht in één...

Bekijk

Nieuwe Bouwcoach - Renovatie en afbouw

In de eerste editie van Bouw.Coach van het nieuwe jaar besteden we traditiegetrouw aandacht aan renovatie en afbouw. Onze partners Mapei, Velux, Weekamp, Fermacell, Lux Elements, Velux Commercial, Knauf Insulation en de PCI Group presenteren stuk voor stuk een aantal nuttige innovaties binnen hun vakgebied. Opvallend is dat renovatie en...

Bekijk