Sanitair uitverkoop

Sanitair uitverkoop


We gaan onze sanitair showroom verbouwen! Zodoende willen we al het sanitair in onze showroom opruimen. Dit betekent echter goed nieuws voor u, want we bieden alle showroommodellen aan met een korting van minimaal 50%!
 
Als u op zoek bent naar hoogwaardig sanitair voor uw badkamer of toiletruimte, is dit de perfecte gelegenheid om te profiteren van geweldige aanbiedingen. Onze showroommodellen zijn van topkwaliteit en worden aangeboden tegen een sterk gereduceerde prijs. We hebben een breed scala aan producten beschikbaar, waaronder douches, badkuipen, wastafels, badkamermeubels, spiegels, kranen, toiletten en nog veel meer.
 
De korting is alleen geldig tijdens onze leegverkoopdagen op 9 en 10 juni en u moet alles direct meenemen. Kom dus langs bij Van de Pol in Kootwijkerbroek om uw keuze te maken en profiteer van al deze voordelen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze showroom!
 
Met vriendelijke groet,
 
Van de Pol - bouwen en wonen
Nieuwsoverzicht

De Rockpanel dealer demodagen

Kom 1 juni naar Van de Pol voor de demodagen   Wil je ook ervaren hoe makkelijk het werken is met Rockpanel gevelbekleding?   Kom dan 1 juni naar Van de Pol Bouwen en Wonen in Kootwijkerbroek en neem deel aan de “zaagwedstrijd”.   De ultieme test om te voelen hoe snel en...

Bekijk

Bouw Coach nr.3 - Dak en isolatie

Voor de energietransitie moet je ook het dak op… Isolatie van daken is een belangrijk onderdeel van de energie-efficiëntie van gebouwen in Nederland. Goed geïsoleerde daken kunnen helpen om de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden en de koelte binnen te houden tijdens de warme zomermaanden. Dit kan...

Bekijk

Nieuwe vrachtwagen

Vanaf vandaag kunt u onze nieuwe vrachtwagen zien rijden, een Volvo FH 12 xl geleverd door Harbers Trucks Barneveld Tevens de oplegger voorzien van nieuwe zeilen, mooie combinatie geworden, waar we hopelijk veel veilige kilometers mee gaan maken.      

Bekijk