Bouw Info Dagen 2023

Bouw Info Dagen 2023


Kom jij ook naar de "Bouw info dagen" bij Van de Pol in Kootwijkerbroek?!

Op 5, 6 en 7 oktober openen wij onze deuren en is een beurstent ingericht. Een unieke kans om stands te bezoeken uit de bouwsector en de laatste ontwikkelingen te volgen uit de branche. Op 5 en 6 oktober is de beurs vooral gericht op de branche (vakbeurs), op zaterdag 7 oktober breidt de beurs zich uit tot een open dag en kan iedereen de beurs bezoeken.

Tijdens de Bouw Info Dagen kunnen zowel professionals als geïnteresseerde bezoekers genieten van een scala aan activiteiten. Op de beurs zijn boeiende presentaties te zien en demonstraties van de nieuwste bouwtechnologieën.

Meer informatie

Nieuwsoverzicht

De Rockpanel dealer demodagen

Kom 1 juni naar Van de Pol voor de demodagen   Wil je ook ervaren hoe makkelijk het werken is met Rockpanel gevelbekleding?   Kom dan 1 juni naar Van de Pol Bouwen en Wonen in Kootwijkerbroek en neem deel aan de “zaagwedstrijd”.   De ultieme test om te voelen hoe snel en...

Bekijk

Bouw Coach nr.3 - Dak en isolatie

Voor de energietransitie moet je ook het dak op… Isolatie van daken is een belangrijk onderdeel van de energie-efficiëntie van gebouwen in Nederland. Goed geïsoleerde daken kunnen helpen om de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden en de koelte binnen te houden tijdens de warme zomermaanden. Dit kan...

Bekijk

Nieuwe vrachtwagen

Vanaf vandaag kunt u onze nieuwe vrachtwagen zien rijden, een Volvo FH 12 xl geleverd door Harbers Trucks Barneveld Tevens de oplegger voorzien van nieuwe zeilen, mooie combinatie geworden, waar we hopelijk veel veilige kilometers mee gaan maken.      

Bekijk